måndag 30 juni 2008

Tillbaka efter semestern!

Jaha, då va man tillbaka till verkligheten igen då... =) men det kan va skönt det med!
Jaha i fredags styrde vi kosan med våra husvagnar ner till Hörby, i Skåne.. Vi kom iväg ganska sent, och efter en del kissepauser så va vi framme vid 21.00 tiden ungefär... Då va det bara att sätta igång att sätta upp förtältet.. det gick på typ 10 min. sen satt alla ner på varsin stol och njöt av drickat! =) senare på kvällen gick vi en sväng på campingen och tjöta med folk.. de flesta va från skåne och hade den där underbara dialekten så man bara ler hela tiden.. =)
Dan därpå vaknar jens och daniel kl 6.30 och börjar prata på... dyngtrött va ja, men inte lätt att skärma av sig i en husvagn.. ;) efter några minuter öppnade de varsin öl och dså konstaterade man ju att här va det kört med att fortsätta sova.. det va bara att gå upp och äta frukost och se lagom glad ut.... ;)
Traktorpullingen började kl 11 så vi var väl vid banan vid 10 tiden... det va helt ok väder.. lite solsken, lite molnigt, lite regn om vartannat.. men det va som tur inte kallt... Vi tjejer började väl att hälla i oss vis middag, och sen blve man ju dyng´trött... så vi sov en stund i brassestolarna medans dom körde (nån som inte vart på traktorpulling kan jag tala om att det dånar så mkt så man måste ha öronproppar för att kunan titta på det) där somna vi alla utan öronproppar på oss.. e man trött då eller??? ;)
När pullinge va slut gick vi tillbaka och gick in på de starka drycker som fanns.. ;) sen blrv det grillning, och massa tjöt.. sen kom´FOX- teamet, ett killgäng på 5 st ifrån danmark körande på sin mini-trehjuling och grejjer.. ja shit.. svårt att förklara, men vi bjöd in dom iallafall och det slutade med att vi var 26(!!!!!) stycken i pappas förtält! ;) jisses vilket liv! Men vi hade så j_vla skoj! sen gick vi ner till deras tält och stora ekipage och drack, dansade och skrattade.. jag o karin fick autografer på brösten.. (haha, kom´mer bilder så småningom) det va en skoj kväll...
Dagen efter gick vi upp coh packade ihop förtältet och sen va det mer traktorpulling.. det va skoj o titta på, men tyvärr så regna det typ hela tiden, så det va mkt avbrott(måste täcka över banan om det regnar)
Vi va hemma kl 21.00 igår (söndag) och då va man nådigt trött det kan jag lova! Det va en ducha och sen sängen.. och guuudd va jag sovit gott inatt!!! =)
Jag ska lägga in bilder från helgen nån dag i veckan, men alla bilder finns på jens telefon så jag kan tyvärr inte nu...

Jaha nu e man tillbaka till vardagen, men inte så länge.. ;) Har jobbat idag 7-13 sen va det hem med en gång och städa husvagnen och köra lite maskin tvätt, e inne på den 2:a maskinen nu me´n det lär bli mer! Sen ikväll blir det måndagsklubben med johanna! ska bli trevligt.. jag har fått en sådan där ''vip''-niljett så vi går in gratyis, och då får man ju passa på... e ju ledig imon sen jobbar jag resten av veckan+helg...

Nä mera tvätt och en power-napp på soffan.. sen e det dags att gå på det igen! ;)

Tjoo

Inga kommentarer: